Omsider tre poeng!

christian

christian

Nettredaktør

Du vil trolig like…

4 svar

 1. Anders Anders sier:

  Imponerende seier, ikke minst med tanke på flere skader. Deilig at det er motstanderen som gjør den største tabben, og ikke vi.

 2. christian christian sier:

  Absolutt! Og godt at vi utnytter sånne tabber! For øvrig synes jeg Mandanda allerede har vist mye som gjør meg langt tryggere på han enn Hennessey. Tryggeste keeperen vi har hatt på lenge!

 3. Kai sier:

  Mandanda inngir en trygghet som vi ikke har hatt på mangt et år. Han burde nok stoppet headingen til Ayala, eller i det minste satt en mann på stolpen, men jeg føler meg mye sikrere med han i mål enn Hennessey

  • christian christian sier:

   Ja, det var litt underlig at vi ikke hadde noen på stolpen der. Vi trekker jo alle spillerne ned på cornere, så at det ikke skal være noen som står ved stolpen må være en glipp. Jeg har ikke sett så nøye på hvorvidt det er spillere mellom Mandanda og Ayala som sperrer utsikten, men følte vel at han reagerte en anelse sent. Men at det er et mål Delaney må ta på sin kappe, er det nok ingen tvil om.

Legg igjen en kommentar