10. september 2016

Omsider tre poeng!

Hele 8 måneder er gått siden Palace sist vant en bortekamp i Premier League, men i dag klarte Pardews utvalgte omsider å gjøre nok til å ta alle poengene! Middlesbrough hadde ikke uventet ballen mest i kampen på Riverside, men Palace var farlig frempå ved flere anledninger. Et drøyt kvarter ut i kampen la Wilfried Zaha nydelig inn til rekordkjøpet vårt, Christian Benteke, som viste hva som bor i han da han fløy til værs og stanget inn ledermålet! Boro utlignet før pause, da Palace atter gjorde en slett jobb på dødball imot. Denne gangen var det Damien Delaney som sviktet, da hjemmelagets Ayala fikk gå opp og plassere en heading utenfor Steve Mandandas rekkevidde.

Rett etter pause fikk Zaha presset George Friend til å gjøre en svak inngripen, vår dribleglade ving gjorde deretter ingen feil da han klinket ballen i nettet bak Victor Valdez! Boro ropte to ganger på straffe, etter to handssituasjoner foran Palaces mål. Den første var det Dann som var innblandet i og vi skal være glade for at ikke dommer blåste denne gangen. Den andre situasjonene var da en ball traff armen til Damo, som hadde armen bak ryggen. Sannsynligvis greit at det ikke ble blåst den gangen.

Til tross for at hjemmelaget presset på mot slutten av kampen klarte Palace å holde klamre seg til ledelsen og vi tok sesongens første trepoenger! Både Matthieu Flamini og Jonathan Benteke ble byttet inn og debuterte dermed for Palace, med henholdsvis draktnummer 4 og 15!

Storebror Benteke var godt fornøyd med kampen: