15. august 2016

Yannick Bolasie solgt!

Det er en historisk dag, ettersom Palace mottar en rekordhøy sum for en spiller! Hele £25millioner (pluss inntil £5m gjennom diverse klausuler) skal være summen Everton betaler for Yannick Bolasie! Bolasie har gledet oss gjennom de fire årene han har vært i Palace, etter at han kom til oss fra Bristol City. Vi sendte over en bunke knapper og glansbilder for den kongolesiske vingen som ikke var i Bristol Citys planer, men som nå altså er verdt over 300 millioner kroner! Det er foreløpig noe uklart om og eventuelt hvor mye Bristol City skal ha av overgangssummen.

Yannick debuterte for Palace mot Middlesbrough og var en viktig del av laget som sikret opprykk i 2012-2013-sesongen, selv om manager Ian Holloway ikke fant plass til han i startoppstillingen mot slutten av sesongen. I Premier League har Bolasie blitt en favoritt blant mange som ikke nødvendigvis holder med Palace, ikke minst på grunn av sine artige og utradisjonelle finter. At han stort sett alltid spiller med et stort smil om munnen gjør heller ingenting!

Personlig vil jeg først og fremst minnes Palace-spilleren Bolasie som en spiller med høy underholdningsverdi som jeg var stolt av å ha på laget. Skal jeg være litt mer kynisk, så er det ikke til å stikke under en stol at vi ofte savnet det såkalte sluttproduktet. Mange innlegg og skudd har havnet alle andre steder enn der de skulle, og det er en svært høy sum vi får for en tidvis ustabil spiller.

Men til syvende og sist så vil helt klart være blant dem som vil savne Yannick Bolasie i rødt og blått.

Takk for mange morsomme øyeblikk og lykke til videre!