27. august 2016

Sjansesløsing på Selhurst Park

dann1

Crystal Palace 1-1 Bournemouth

Palace: Mandanda, Ward, (Kelly 88), Dann, Delaney, Souare, McArthur (Lee 65), Puncheon, Cabaye, Townsend, Wickham (Zaha 65), Benteke. Andre innbyttere: Speroni, Tomkins, Ledley, Boateng.

Det var en kamp av to omganger i dag, når Palace tok imot Bournemouth. I starten av kampen dominerte bortelaget både ballinnehav og sjansestatistikken. Forsvaret til Palace rotet det til gang på gang, med spesielt Delaney som laget unødvendige frispark, en Ward ute av form, og en hardt presset Souare. Den nye kapteinen Dann har sett ut som at alvoret tynger han hittil i sesongen, men her spilte han bare bedre og bedre etter hvert som kampen skred frem. Akkurat slik en leder skal gjøre.

Målet kom etter et slikt frispark som omtalt. Ballen havnet hos Benteke, som både klarte å klarere direkte til motstanderen, og så løpe vekk fra presset situasjon. Det følgende innlegget fra Harry Arter havnet hos Joshua King, som lett rundet Souare og satte ballen kontant i mål bak Mandanda.

Noen minutter etter ble Benteke holdt innenfor 16 meter. Det virket ikke som om noen Palace-spillere ba om straffe, men dommeren hadde sett nok. Yohan Cabaye bommet på straffen, og hadde i det hele ingen stor kamp. Spesielt i første omgang ble vi kjørt over på sentral midtbane, med en rusten McArthur tilbake fra start sammen med franskmannen.

Resten av omgangen var jevn , og begge keeperne gjorde store redninger. Mandanda reddet alene med Callum Wilson, samtidig som Boruc hadde en nydelig redning på et knallhardt Townsend-innlegg som gikk rett mot mål.

I andre omgang var det kjør mot ett mål. Gang på gang reddet Bournemouth ballen på streken eller lenger ute i boksen, Når Wilf og Lee kom på skrudde Palace opp presset enda et par hakk. De to var friske og giftige.

Like før slutt ga en Benteke-Puncheon kombinasjon, den perfekte anledning til at Puncheon kunne legge inn Scott Dann, som med en nydelig heading satte inn 1-1. Palace fikk en liten sjanse rett før slutt, og dommeren blåste deretter av. Ett poeng til hvert lag.

Skrevet av Anders
Kasserer i CPSS

Nyheter fra CPSN

23. januar 2022
13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021