24. august 2016

Seier mot Blackpool

Palace stilte med nesten toppet lag mot Blackpool i ligacupens andre runde. Mandanda og Benteke debuterte, mens Tomkins fikk sin første offisielle kamp fra start. I tillegg var Cabaye tilbake fra start, og McArthur gjorde sin retur. Bare Ward og Hennessey satt hjemme, mens Zaha startet på benken.

Hjemmelaget dominerte fra start til slutt. I det 25. minutt la Townsend et langt innlegg till Dann, som akkurat da lå på vingplass innenfor 16. meter. Han fikk til et solid skudd, og ballen gikk hardt via en Blackpool-spiller og i mål.

Neste mål kom rett etter pause. Puncheon stjal ballen på høyre ving, og la deretter et presist innlegg til Wickham. Spissen la på til 2-0 med et herlig skudd. Alt dette under ett minutt etter at han hadde entret banen.

Trekningen av neste runde er i kveld. Onsdag den 24. august.

CPFC: Mandanda; Kelly, Dann (c), Tomkins, Souare; McArthur, Cabaye; Puncheon, Mutch, Townsend; Benteke. Innbyttere: Speroni, Fryers, Boateng, Lee, Zaha, Anderson, Wickham. Wickham, Zaha og Lee ble byttet inn i andre omgang.

I neste runde skal Palace spille borte mot Southampton.

attack

ben4