20. august 2016

Benteke har signert for Palace

Sommerens lange transfersaga er omsider over, og da snakker jeg ikke om Paul Pogba, men om Christian Benteke! Det har vært en usedvanlig dårlig skjult hemmelighet at Palace har vært ute etter spissen i flere måneder, og rapportene om at alt var klart har vært å finne mange ganger i løpet av sommeren. I går kom det utvetydige rapporter om at Palace og Liverpool var enige om pris, og at det kun gjenstod medisinsk sjekk og personlige betingelser. Utover kvelden kom det også bilder som tydet på at sjekken var over og at Benteke hadde med seg en Palace-drakt ut i bilen, noe som indikerte at offisielle bilder var blitt knipset!

I dag kom den offisielle bekreftelsen på at Palace har kjøpt den belgiske spissen, som har signert en fireårskontrakt. Prisen skal være på £27mill på bordet, samt £4-5mill som kan bli Liverpools etter diverse klausuler. Dette er selvsagt ny rekord for Palace, med god margin! Forhåpentligvis kan Benteke gjenskape noe av magien som gjorde han til en storscorer for Aston Villa! Han har tidligere laget 51 mål i Premier League over fire sesonger for Aston Villa og Liverpool. Han har i tillegg 6 mål på 26 kamper for Belgia.

Benteke uttalte etter signeringen: “I’m very happy to commit my future to Crystal Palace and I’m looking forward to meeting the manager, the players and the staff.”

“I feel really happy that the deal has been done and now I can look forward.”

Velkommen til Crystal Palace FC!

benteke

benteke2