1. august 2016

Alex McCarthy solgt til Southampton

Ettersom Steve Mandanda ble kjøpt, har vi hatt hele fire keepere i stallen, noe som opplagt er minst én for mye. I dag ble det klart at Alex McCarthy har skrevet under for Southampton på en treårsavtale, kun ett år etter at han kom til Palace fra QPR.

McCarthy startet sesongen 2015-2016 som Palaces førstevalg, men etter noen litt enkle baklengs ble det etterhvert Wayne Hennessey som ble Pardews valg mellom stengene. Resten av sesongen byttet Alex og Julian Speroni på å sitte på Palace-benken. McCarthy fikk atter sjansen fra start i hjemmekampen mot Liverpool, ettersom Hennessey var skadet. Dessverre var han klønete/uheldig å gled da han skulle sparke ut ballen og forærte den i stedet til Firmino som utlignet og som alle husker ble det til slutt tap i McCarthys comeback. Totalt ble det sju kamper for oss i Premier League.

Nå venter kamp med Fraser Forster om plassen i buret til Southampton, for keeperen som har vært ansett som svært lovende. Dessverre fikk han det ikke til hos oss, men vi ønsker han lykke til videre i karrieren!

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

15. september 2021
6. september 2021