9. juli 2016

Salako ut, Keen inn

Mange har spurt seg hva som har gått galt i Palace etter nyttår, og blant de tingene som har vært tatt opp, er blant annet at Pardew har for mange "yes-men" rundt seg. En av disse er John Salako som har vært førstelagstrener. Salako er selvsagt en populær mann ettersom han, i likhet med Pardew, hører til den gylne årgangen av Palace-spillere. Likevel må det sies at han har begrenset erfaring på toppnivå. Nå er nok årsakene til den dårlige Palace-perioden langt mer sammensatt enn at en trener skulle ha manglende erfaring, men Palace forsøker i hvert fall å gjøre endringer i staben rundt førstelaget. Derfor har John "Salad" Salako nylig fått avskjed som førstelagstrener. Det er dog uavklart om han vil fortsette i klubben, men da med ansvar for yngre spillere.

Som ny førstelagstrener har vi fått Kevin Keen, som noen kanskje vil huske West Ham-spiller på 90-tallet. Keen er ikke helt ukjent for Pardew, da de har samarbeidet tidligere og førstnevnte var sogar caretaker manager da Pardew fikk sparken i nettopp West Ham. Den tidligere midtbanespilleren har utover West Ham-jobben(e) vært trener i Liverpool, WBA og Fulham, og har vært assistent for Steve Clarke i Reading. Dessuten har han prøvd seg som manager i Colchester, med begrenset hell. Nå skal han altså bidra til å gjøre førstelaget vårt sterkere, og vi håper inderlig at han lykkes med det! Velkommen til Palace!

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

23. januar 2022
13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021