9. juli 2016

Salako ut, Keen inn

Mange har spurt seg hva som har gått galt i Palace etter nyttår, og blant de tingene som har vært tatt opp, er blant annet at Pardew har for mange “yes-men” rundt seg. En av disse er John Salako som har vært førstelagstrener. Salako er selvsagt en populær mann ettersom han, i likhet med Pardew, hører til den gylne årgangen av Palace-spillere. Likevel må det sies at han har begrenset erfaring på toppnivå. Nå er nok årsakene til den dårlige Palace-perioden langt mer sammensatt enn at en trener skulle ha manglende erfaring, men Palace forsøker i hvert fall å gjøre endringer i staben rundt førstelaget. Derfor har John “Salad” Salako nylig fått avskjed som førstelagstrener. Det er dog uavklart om han vil fortsette i klubben, men da med ansvar for yngre spillere.

Som ny førstelagstrener har vi fått Kevin Keen, som noen kanskje vil huske West Ham-spiller på 90-tallet. Keen er ikke helt ukjent for Pardew, da de har samarbeidet tidligere og førstnevnte var sogar caretaker manager da Pardew fikk sparken i nettopp West Ham. Den tidligere midtbanespilleren har utover West Ham-jobben(e) vært trener i Liverpool, WBA og Fulham, og har vært assistent for Steve Clarke i Reading. Dessuten har han prøvd seg som manager i Colchester, med begrenset hell. Nå skal han altså bidra til å gjøre førstelaget vårt sterkere, og vi håper inderlig at han lykkes med det! Velkommen til Palace!