1. juli 2016

Palace kjøper Andros Townsend

At Palace har vært ute etter Andros Townsend fra Newcastle har vært en dårlig skjult hemmelighet og i dag ble spilleren offisielt klar for Sør-Londons stolthet! Prisen oppgis å være på £13mill, og han vil derfor være vår dyreste spiller noensinne! Kontrakten er på fem år. Townsend har kun vært i Newcastle siden januar, men fikk en voldsom oppsving i karrieren, til tross for at Newcastle ikke klarte å bevare plassen i Premier League. Han endte sesongen med fire mål og to assists på sine 13 kamper for Newcastle, noe som må sies å være sterkt!

Andros var lenge i Tottenham, men med unntak av sesongene 2013-14 og 2014-15 har det blitt begrenset med spilletid i Premier League. Han har tidligere vært mye på utlån, både i League One og i Championship. Da han fikk gjennombruddet i Premier League, i nevnte 13-14-sesong, ble han tatt ut i landslagstroppen til England. Debuten fikk han mot Montenegro i oktober 2013, da han scoret mål og ble kåret til banens beste. Han står i dag med 11 landskamper og tre mål.

Vi håper han fortsetter storspillet fra Newcastle og bidrar til en knallsesong for Palace! Velkommen til Crystal Palace FC!

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

23. januar 2022
13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021