1. juli 2016

Palace kjøper Andros Townsend

At Palace har vært ute etter Andros Townsend fra Newcastle har vært en dårlig skjult hemmelighet og i dag ble spilleren offisielt klar for Sør-Londons stolthet! Prisen oppgis å være på £13mill, og han vil derfor være vår dyreste spiller noensinne! Kontrakten er på fem år. Townsend har kun vært i Newcastle siden januar, men fikk en voldsom oppsving i karrieren, til tross for at Newcastle ikke klarte å bevare plassen i Premier League. Han endte sesongen med fire mål og to assists på sine 13 kamper for Newcastle, noe som må sies å være sterkt!

Andros var lenge i Tottenham, men med unntak av sesongene 2013-14 og 2014-15 har det blitt begrenset med spilletid i Premier League. Han har tidligere vært mye på utlån, både i League One og i Championship. Da han fikk gjennombruddet i Premier League, i nevnte 13-14-sesong, ble han tatt ut i landslagstroppen til England. Debuten fikk han mot Montenegro i oktober 2013, da han scoret mål og ble kåret til banens beste. Han står i dag med 11 landskamper og tre mål.

Vi håper han fortsetter storspillet fra Newcastle og bidrar til en knallsesong for Palace! Velkommen til Crystal Palace FC!