1. juli 2016

Mandanda til Palace!

Det er ingen hemmelighet at Palace har vært ute etter Frankrikes andrekeeper Steve Mandanda. Keeperen har inntil nå vært kaptein i Olympique Marseille og anses av mange som Frankrikes beste keeper, ja det har også blitt hevdet at han er bedre enn Tottenham-keeper Lloris! Han ble kåret til årets keeper i Ligue 1 og i en avstemning blant Marseilles supportere ble han kåret til årets spiller med småpene 85% av stemmene!

Renommerte L’Equipe bekreftet i går at overgangen var klar, da medisinsk sjekk ble passert og 31-åringen hadde blitt enig med Palace om kontrakt! I dag kom også bekreftelsen fra Palace! Mandanda har skrevet på for tre år.

[column size=”one-half”]

[/column]
[column size=”one-half” last=”true”]

[/column]

Palace har hatt veldokumenterte keeperproblemer, da Speroni nok er noe over middagshøyden og verken McCarthy eller Hennessey har overbevist. Hva som nå skjer med sistnevnte er uvisst, da vi må anta at Mandanda går rett inn i førsteelleveren!

Les gjerne mer om keeperen på nettsiden til l’OM.

Velkommen til Crystal Palace FC, Steve Mandanda!

En statistisk sammenligning av Hennessey og Mandanda fra sesongen 2015-2016 finnes selvsagt:

CmM4TS3WkAAdFaZ.jpg largeMandanda virker å ha god reaksjon og et solid grep, i hvert fall!

https://vine.co/v/OE1hp2p9PME