4. juli 2016

Cabaye og Mandanda videre til semifinale

Ikke nok med at vi har de walisiske gutta, Ledley, Joniesta og Hennessey, videre til semifinale, i går ble også Yohan Cabaye og Steve Mandandas Frankrike klare for semifinale! Våre to franskmenn kom riktignok ikke på banen, men fikk overvære at lagkameratene hadde full kontroll og vant 5-2 over Island.

Med det resultatet har Palace hele 5 spillere med i EMs semifinaler, og er faktisk den nest best representerte klubben, etter Bayern München! Listen over klubber med mer enn én spiller igjen ser ellers slik ut:

  • 8 – Bayern München
  • 5 – Crystal Palace
  • 4 – Real Madrid, Arsenal, Sporting Lisboa
  • 3 – Juventus, Wolfsburg, Liverpool, Lyon, Manchester United
  • 2 – Tottenham, PSG, Manchester City, Leicester, West Ham, Bayer Leverkusen, Schalke, Besiktas, Fulham, Fenerbahce, Southampton, Valencia, Swansea

Cabaye har for øvrig benyttet twitter til å ønske Steve Mandanda velkommen til klubben: