1. juni 2016

Wales-trio til EM!

Yohan Cabaye er allerede tatt ut til EM, og han får selskap av ytterligere tre Palace-spillere. Wayne Hennessey, Johnny Williams og Joe Ledley er nemlig tatt ut i Wales' tropp til sommerens EM! Hennessey har vært selvskreven i Wales' førsteellever gjennom hele kvalifiseringen, og sluppet inn få mål. Joniesta får også tillit i Chris Colemans 23-mannstropp, til tross for lite spilletid denne sesongen. Mest overraskende er det at Joe Ledley er med, ettersom det kun er en liten måned siden han brakk benet! Bruddet var heldigvis ikke komplisert og Ledley har jobbet hardt for å komme til hektene, noe som altså har båret frukter. Vår skjeggete midtbanespiller er naturligvis svært glad for å få være med i mesterskapet og representere sitt Wales.

Det skulle dermed være litt av hvert for oss skandinaviske Palace-supportere å følge med på, selv om verken Danmark eller Norge er på plass i Frankrike.