4. juni 2016

Supportercupen – vi prøvde igjen

Som vanlig stilte vi lag og gjorde en ålreit innsats, litt tynt mannskap til tross! Under følger korte oppsummeringer av våre gruppespillskamper.

Første kamp: Burnley – Palace 2-0

Burnley tok ledelsen etter 45 sekunder og når sant skal sies kunne det blitt stygt. Vi hadde riktignok et par overtallssituasjoner, men Burnley hadde mange sjanser og alt i alt tapte vi for et bedre lag.

Kamp 2: Palace – Newcastle 1-2

Vi burde tatt ledelsen i denne kampen, undertegnede kløna til en tre mot en situasjon. Skjærene tok etterhvert ledelsen, da de scoret på retur etter Kais redning.

Vi utlignet da undertegnede var noe heldigere med involveringen og satte et frispark fra spiss vinkel rett i mål.

Rett før slutt fikk Newcastle corner og deres høyeste spiller fikk gå umarkert opp og heade ballen i nettet ved bakerste stolpe.

Bedre enn første kamp, men litt skuffende å miste poeng på tampen. Vi skylder på dårlige pre-season!

Siste kamp: Tottenham 3 – Palace 0-2

Seier! Vi styrte denne kampen, men det tok litt tid før vi fikk hull på byllen. Jostein fikk etter hvert en ball fra Kai og tok like godt med seg kula over halve banen og klinket den i hjørnet med venstreslegga!

Også etter målet slet vi med å avgjøre mot en svak motstander, men den forløsende scoringen kom to minutter før slutt. Christian spilte ballen til Jostein, som sendte den til Tor Erik, som satte den iskaldt til side for keeper.

Vel fortjent seier og en god avslutning på årets cup!

 

PS: Årets turnering ble vunnet av Liverpool, som slo Tottenhams førstelag 1-0 i finalen.