Kampprogram for 2016-2017 klart

christian

christian

Nettredaktør

8 svar

 1. christian christian sier:

  August og september ser ikke så altfor ille ut. For all del, ingen lette kamper i PL, men vi skal kunne ta brukbart med poeng de første par månedene. Slutten ser tøff ut… på siste ni kamper møter vi sju topp ti-lag…

 2. Anders Anders sier:

  Hull og Burnley hjemme mot slutten kan bli helt avgjørende.

 3. christian christian sier:

  Helt klart. Men håper inderlig vi har godt over 40 poeng til den tid og ikke trenger å se nedover tabellen… men man må vel være litt realistisk og nøktern…

 4. christian christian sier:

  Tipper vi tar 24 poeng før nyttår. Tre poeng og dermed opp på 39 kommer 18. mars mot Watford. Da bør vi være trygge. Hjemmeseier mot Burnley og Hull på tampen, og fasit blir dermed 45 poeng. Tør ikke sikte høyere enn å holde oss.

 5. Anders Anders sier:

  Høres fornuftig ut. Ta med et par store skalper (kanskje Arsenal og ManU) og en cuprun (seier i ligacupen?), så er jeg fornøyd.

 6. Kai sier:

  Med et slikt oppsett blir det være eller ikke være fra start av. Hvis vi kommer skjevt ut og taper mot lag som Boro, Sunderland og Bournemouth kan løpet nesten være kjørt før det har begynt. 40 poeng må være i boks etter Watford

 7. christian christian sier:

  For å se litt mer optimistisk på slutten, så kan det jo være at verken City eller United (eller Liverpool for den del) har noe særlig å spille for i serien, og at de sparer spillere/forbereder seg på finaler (FA-cup, Europa League, Champions League). Ikke fullstendig utenkelig i hvert fall. Vi må uansett spille mot hvert lag to ganger, så lite poeng å krisemaksimere slik som f.eks. scouserne gjør.

Legg igjen en kommentar