11. juni 2016

Frigittlisten publisert

Frigittliste er nok ikke et ord du finner i ordboka, men det er i hvert fall en slik liste Premier League publiserer hvert år og årets utgave er nå sluppet. Selv om listen viser hvem som er kontraktsløse kan den ikke leses som endelig, noe vi så eksempel på i fjor, da Hangeland var på lista men var i klubben og hadde et kontraktstilbud.

Uansett, lista som er sluppet inkluderer følgende navn fra Palace:

 • Adebayor, Emmanuel
 • Allassani, Reise Malcolm
 • Breimyr, Andreas Malde
 • Chamakh, Marouane
 • Dymond, Connor William
 • Forte, Spencer Ellis Henderson
 • George, Matthew
 • Gregory, David Michael
 • Hangeland, Brede Paulsen
 • Hoare, William James
 • Kettings, Christopher David
 • Mariappa, Adrian Joseph
 • McCarthy, Patrick
 • Pain, Oliver David
 • Scales, Christian Stephen

Her er det med andre ord ingen overraskelser, men tilgjengjeld skulle det være store lønnsutgifter vi vil spare inn. Chamakh og Adebayor har vært blant våre høyst betalte spillere og det er lite trolig at de får tilbud om ny kontrakt.