8. mai 2016

Klubbmedlemskap for 2016-17 lansert

I år som i foregående år har Palace ulike typer klubbmedlemskap, og naturligvis vil vi også neste sesong være nødt til å ha medlemskap i CPFC for å kunne kjøpe billett. Som en del nok smertelig har fått erfare, må man være medlem og ha et brukbart antall lojalitetspoeng for å få billett til større anledninger, så et medlemskap i CPFC anbefales uansett! Vi gjør oppmerksom på at medlemskap i Palace ikke har noe å gjøre med om man er medlem i Crystal Palace Supporters Scandinavia!

Det blir ikke de helt store forandringene i medlemskap neste sesong, dette vil finnes i tre forskjellige utgaver for voksne, samt to for barna!

[su_accordion class=”membership1617″][su_spoiler title=”Gold Membership 2016/2017 – £55″]Få tilgang til billettkjøp en dag før andre medlemmer.
Få 10% rabatt i Club Shop (også online)! Husk å bruke medlemskortet når du er på Selhurst!
Motta 200 lojalitetspoeng, som kan bidra til at du får tilgang til borte- og cupkamper.
Foran hver hjemmekamp får du tilsendt kampprogram via epost.
Du får også en medlemspakke, inkludert en DVD med sesongoppsummering for 2015/16.[/su_spoiler] [su_spoiler title=”International Membership 2016/17 – £45″]Som med Gold og Silver medlemskap kan du kjøpe kampbilletter, og med International får du også prioritert tilgang til billett til én hjemmekamp.
Du opparbeider deg 100 lojalitetspoeng, som kan være til hjelp ved kjøp av billett til borte- og cupkamper.
Du får 10% rabatt på overnatting på Croydon Park Hotel, rett ved East Croydon stasjon.
Du får £10 til bruk på handel i Club Shop og du får tilsendt program for alle hjemmekamper på epost.
Du mottar også en pin med klubbemblemet når du blir medlem.[/su_spoiler] [su_spoiler title=”Silver Membership 2016/17 – £25″]Kjøp billetter til Selhurst Park og motta en pin med klubbemblem!
OBS: Ingen lojalitetspoeng.[/su_spoiler][su_spoiler title=”Junior Membership 2016/2017 – £15″]Du får en velkomstpakke med plakat, pins, armbånd, medlemskort og kortholder.
Du får delta på ulike arrangement i løpet av året, samt muligheten til å trene som en proff med CPFC Foundation.
Nytt av året er at du også får 10% rabatt i Club Shop, samt at du mottar kampprogram på epost.
Du får 150 lojalitetspoeng.[/su_spoiler] [su_spoiler title=”Junior Plus Membership 2016/2017 – £40″]Her får du alle fordelene som i ordinært juniormedlemskap, men i tillegg får du sesongens hjemmedrakt![/su_spoiler][/su_accordion]

Medlemskap kjøper du her: https://www.cpfctickets.com/memberships.aspx