19. mai 2016

Cupfinale-opplegg

Som det fremgår av chatboks og forum, er det ønske om litt felles opplegg på cupfinalen nå på lørdag. Vi er tross alt mange som skal over, så dette blir en slags bonus-fellestur!

Noe fullt program som vi har på ordinære fellesturer har vi ikke sydd sammen, men vi har diskutert litt frem og tilbake på kammerset, og her er en foreløpig plan (OBS: Engelsk tid gjelder!!):

  • Frokost… noen spiser på hotellet, noen kommer med fly lørdag morgen, osv. Men som vanlig er vi også mange som spiser frokost på The George. Det kan uansett være lurt å møte opp her, da de siste avtalene gjøres.
  • Ca. 10.30: Avreise fra East Croydon station. Endring: Det er flere som ønsker å få med seg livet i Covent Garden, så dette blir første mål! Ta gjerne en titt her: https://tfl.gov.uk/plan-a-journey/
  • Ca. 14.00?: Hente billetter i luka til SEE Tickets på Wembley. Det skal være merket!
  • Etter å ha hentet billetter: Møtes på The Green Man? Stedet tar mange gjester, men det kan selvsagt bli fullt, så da må vi eventuelt finne en annen pub i området. Palace-pubene ligger på vestsiden av Wembley stadion: http://www.matchdayapp.com/blog/a-guide-to-wembley-stadium-pubs-and-bars/
  • Vi går etter hvert mot stadion. Det vil være mulig for kjøp av både mat og drikke utenfor arenaen.
  • 17.30: Kampstart!!
  • Etter kamp… hvem vet… avhenger av resultat og det vil nok være relativt kaotisk å skulle treffes, men dette kan eventuelt snakkes om fredag kveld eller lørdag morgen.

Holmesdale Fanatics vil ha folk til å møtes ved puben The Punch and Judy i Covent Garden 11.30, så det er i dette området vi dukker opp!

Det kan komme endringer etterhvert, så følg med!

Fredag kveld møtes vi som bor i Croydon på puben The Spread Eagle, der det vil være folk fra kl.20.30 og utover!

OBS: Kjøp togbillett (dagskort eller Oyster card anbefales) fredag om du har mulighet, alternativt tidlig lørdag morgen. Det vil være mange tusen som skal reise fra East Croydon og garantert lange køer ved billettautomatene!