7. mai 2016

Burton må vente, Palace slo Stoke!

Endelig er Palace matematisk sikre på plass i Premier League også neste sesong! Etter at Norwich tapte sin formiddagskamp for vår cupfinalemotstandere fra Manchester, var det klart at kun eventyrresultater for Newcastle og Sunderland i de siste kampene kunne sende oss ned. Likefullt var det svært godt å kunne konstatere at vi tok de nødvendige poengene i ettermiddagens kamp mot Stoke.

Palace åpnet brukbart og hadde ballen mest, men som så ofte før var det vår motstander som tok ledelsen. Arnautovic spilte på strålende vis frem Charlie Adam, som satte ballen i nettet bak Wayne Hennessey. Pausepraten fra Pardew fungerte langt bedre i dag, og det tok ikke mer enn 70 sekunder av den andre omgangen før Dwight Gayle satte ballen sikkert i nota etter forarbeid av Yannick Bolasie. Palace fortsatte å ha ballen mest, og gikk opp i ledelsen da halve omgangen gjenstod. Shawcross hadde laget frispark, som Gayle var ivrig etter å ta. Til tross for at han gled i skuddøyeblikket(!), gikk ballen utenfor rekkevidden til Stokes keeper og 2-1 til Palace!

Palace gjorde en godkjent kamp og sesongens siste kamp på Selhurst ble en opptur for alle fremmøtte!

Dermed kan vi være sikre på at vi ikke spiller seriekamp mot Burton Albion neste sesong, selv om de sannsynligvis sikrer opprykk til Championship i morgen!