6. mai 2016

8 unggutter frigis

Det er ikke alle i Palaces akademi som blir Palace-legender og hvert år får noen av unggutta beskjed om at de ikke vil bli tilbudt ny proffkontrakt og må lete etter en ny klubb. Så også i år, og denne gangen er det en del forholdsvis kjente navn som må forlate Palace. Christian Scales, Connor Dymond, Reise Allassani, David Gregory, Spencer Forte, Matthew George, Will Hoare og norske Andreas Breimyr har fått beskjed om at de ikke lenger vil bli satset på av Palace.

Utviklingssjef Gary Issott er ikke spesielt begeistret for å gi de håpefulle den tunge beskjeden, men forsikrer om at de alle har jobbet hardt og at han er sikker på at flere av dem vil kjempe seg til en karriere som proffe fotballspillere. Dog ikke i Palace. Connor Dymond satt på benken i Premier League så sent som i september, mens Reise Allassani fikk svært gode skussmål for et par år siden. Utviklingen hans har tydeligvis stagnert, og det er lenge siden han ble trukket fram som en for fremtiden.

Issott forteller videre at Palace vil hjelpe spillerne med å finne nye klubber i løpet av sommeren og at han vil følge spent med på den videre utviklingen deres. Hvem vet, kanskje finnes en uslepen diamant blant disse 8?

Lykke til videre, gutter!