3. april 2016

Viktig poeng på Boleyn Ground

Oppskriftsmessig ga Palace bort den uventede ledelsen i lørdagens kamp mot høytsvevende West Ham. Damien Delaney hadde sendt våre ørner i ledelsen med en våken heading da hjemmelagets keeper ga retur. Manuel Lanzini bragte balanse i regnskapet tre minutter senere og vi så for oss nok et tap da franskmannen Dimitri Payet nydelig skrudde et frispark i vinkelen, få minutter før pause.

I pausen tok Pardew ut Zaha til fordel for Dwight Gayle. Dette skulle vise seg å være heldig, ettersom sistnevnte utlignet for Palace etter et flott innlegg fra Pape Souaré samt kløning i West Hams forsvar. Det skal sies at innen utligningen fikk hjemmelagets Cheikhou Kouyate direkte rødt kort etter en farlig takling av nevnte Gayle. Antakelig noe strengt idømt, men sannelig godt å få en Clattenburg-avgjørelse i vår favør!

Det hele ebbet ut i 2-2 og et viktig poeng for oss i kampen mot nedrykk!

Neste helg venter Norwich, som er tre poeng bak oss!