20. april 2016

Supporterklubben feirer 25 år!

Våren 1991 møttes Tor Øystein Vaaland med venner og dannet Norske Venner Av Crystal Palace, som siden er blitt endret til Crystal Palace Supporters Scandinavia! Det er med andre ord 25 år siden, noe vi vil feire i forbindelse med deltakelse på Supportercupen, lørdag 4. juni! Supportercupen går av stabelen som vanlig, vi har vårt årsmøte på ettermiddagen og vi inviterer til jubileumsmiddag klokken 19.00 på Amundsen Bryggeri & Spiseri! Det blir mulighet for god mat og drikke, overraskelser og loddtrekning med fine premier!

For å finne ut hvor mange vi blir på middagen, bes dere som vil bli med om å melde dere på, enten med en epost til espen@crystalpalace.no eller ved å benytte skjemaet nedenfor.

Frist for påmelding er 20. mai!

[contact-form-7 id="2737" title="Jubileumsmiddag"]