21. april 2016

Sjanseløse på Old Trafford

Palace stilte med et reseverpreget lag i gårsdagens kamp på Old Trafford. Pardews uttak bar med andre ord preg av at spillere skulle spares foran søndagens semifinale mot Watford. Dog var det meget hyggelig at vi for første gang denne sesongen stilte med vår nummer 1 i mål, Julian Speroni! Dessuten fikk unggutten Luke Dreher gleden av å teste den komfortable benken på Manchester Uniteds hjemmearena.

Kampen startet fryktelig for Palaces del, da Damien Delaney satte inn sitt andre selvmål for sesongen. Et innlegg fra Matteo Darmian ble styrt inn bak en sjanseløs Speroni og når sant skal sies bar resten av kampen preg av dette. Det var aldri noen spenning... Noen lyspunkter var det dog, og nevnte Julian Speroni stod for kampens prestasjon, da han reddet et knallhardt skudd fra Martial! Fremdeles vår beste keeper? Lee og Adebayor var på et tidspunkt alene med Smalling og De Gea, men førstnevntes pasning var for dårlig, så det ble ingen sjanse av det.

Andre omgang fortsatte med at United hadde ballen, mens Palace hadde noen halvhjertede kontringer, stort sett i form av Zaha på dribleraid. Uniteds venstreback Darmian fikk etter hvert knalltreff fra rett utenfor 16-meteren, og ballen gikk i stanga og inn bak Speroni. 2-0 H, noe som også ble sluttresultatet. Basert på denne kampen så får vi håpe at vi i en eventuell FA-cupfinale heller møter Everton (som gikk på en stjernesmell mot sine naboer (ikke Tranmere), med 0-4).

Det kan bare bli bedre!

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

15. september 2021
6. september 2021