24. april 2016

Palace til finalen!

Gratulerer, alle Palace-supportere! 26 år siden sist vi var i FA-cupfinalen, er vi der atter en gang! Også denne gangen venter Manchester United, så får vi inderlig håpe at Palace og Pardew får revansj for tapet i omkampen i 1990...

Semifinalen mot Watford var jevn, selv om vi må ha lov til å si at Palace alt i alt var det beste laget. Allerede 6 minutter ut i kampen satte Bolasie inn 1-0, en scoring som lignet veldig på Alan Pardews scoring i semifinalen mot Liverpool i '90! Vi ble nok også snytt for straffe, da Wilf slo et innlegg i den utstrekte armen til Watfords Ake.

Ikke lenge etter pause utlignet Watford, da Troy Deeney som vanlig scoret mot Palace. Også dette var en heading etter corner. Ledelsen holdt seg heldigvis ikke lenge, da Pape Souarés innlegg fant pannebrasken til Connor Wickham som plasserte ballen nydelig ved stolpen og utenfor rekkevidden til lange Pantilimon i Watford-buret! Både Palace og Watford hadde brukbare sjanser til å få ballen i nettet utover de tre målene, men hele 5 minutter på overtid blåste dommeren heldigvis av, med 2-1 til heltene i rødt og blått!

Finalen finner sted 21. mai! Kan dette bli året da vi vinner et trofé?