17. april 2016

Overraskende poeng mot Arsenal

Vi har ikke vært bortskjemt med poeng i kampene mot Arsenal, men omsider lykkes det. Arsenal tok ledelsen rett før pause da både Dann og Jedinak klønet det til, før Welbeck fikk sendt et innlegg som Alexis Sanchez stusset over en Hennessey på halvdistanse. I pausen gjorde vi som vanlig et bytte, da Sako erstattet Jedinak.

Ikke overraskende fortsatte Arsenal å styre kampen i andreomgang, og skapte det som var av sjanser. Like fullt klarte de ikke å omsette disse, og da Adebayor – akkompagnert av voldsom buing – fikk med seg ballen langt inn på gamleklubbens banehalvdel, ble det plutselig farlig. Ballen ble dyttet til Bolasie, som dro en skuddfinte innen han på et sjeldent vellykket treff sendte kula helt nede ved stolperota og inn bak Cech! 1-1 og Palace-spillerne konsentrerte seg stort sett om å få tiden til å gå. På overtid var Zaha god og heldig som kom igjennom, men en dårlig berøring hindret han i å få sendt ballen til Adebayor som stod alene foran mål.

Vi gjorde ingen stor kamp, men 1-1 på Emirates lar seg definitivt høre, og i dag må det være lov å gi Pardew honnør for byttene! Vi er nå på 39 poeng, og selv om vi ikke er matematisk sikret, så må vi kunne være noe mer optimistiske, etter noen gode opplevelser både på Selhurst Park og på bortebane!