14. april 2016

Ett poeng nærmere sikkerhet

I onsdagens kamp mot Everton, tok Palace nok et lite steg mot fornyet kontrakt i Premier League. Likevel føltes det langt på vei som to poeng tapt snarere enn ett poeng vunnet, ettersom Everton fikk James McCarthy utvist etter 52 minutter. Etter å ha sett ut til å gi fra oss kampen mot 10 mann mot et lag fra Liverpool igjen, så tok Palace styringa ut kampen, dog uten å klare å få ballen i mål. Wickham og Puncheon hadde våre største sjanser, men mislyktes altså. Før pause hadde Dwight Gayle gjort en god figur, og brassesparket lærkula like utenfor målet til Joel Robles, men ble pussig nok byttet ut i pausen, til fordel for nevnte Connor Wickham.

Everton hadde kampens største sjanse, da Ross Barkley sendte et skudd i tverrliggeren og ned i bakken, bak Wayne Hennessey. Hennessey stod for øvrig en solid kamp, tok det han skulle, og virket langt mer trygg enn i de foregående kampene.

Alt i alt er nok både Everton og vi mest innstilt på respektive semifinaler i nær fremtid. Med våre 38 poeng, skal mye rart skje om ikke vi spiller i Premier League også neste sesong, all den tid Sunderland og Newcastle må ta igjen henholdsvis 11 og 13 poeng, samt målforskjellen som går i vår favør.