9. april 2016

Endelig seier!!

Vi koster på oss et ekstra utropstegn i overskriften i dag, da Palace omsider vant en ligakamp igjen! Jason Puncheon var tilbake fra start på Selhurst Park og vår hjemvendte sønn sørget med sitt første mål for sesongen, for kampens eneste mål! Han ble fint spilt gjennom av Joel Ward og på godt gammelt vis, skrudde han ballen rundt keeper og i nettmaskene! Deilig!

Norwich hadde noen muligheter i løpet av kampen, mens Palace igjen var veldig sløsete foran motstanderens mål. Uansett, første ligaseier i 2016, null baklengs og vi er oppe på 37 poeng, ti poeng over streken! Det er lov å skeie ut med litt ekstra sterk saft i kveld, folkens!

I ettertid har det fantastiske bildet av gutta som feirer blitt “offer” for Photoshop-kyndige fans, her er et utvalg:

[su_custom_gallery source=”media: 2661,2660,2659,2658″ link=”lightbox” width=”200″ height=”200″ title=”never”]

passion