11. mars 2016

Speroni med ny kontrakt

Noe overraskende har Julian Speroni blitt enig med Palace om en ny ettårskontrakt. Klubblegenden har tilgode å få spilletid denne sesongen og mange hadde nok ventet at han ville forsvinne ut porten til sommeren. Keepersituasjonen har vært mye omtalt denne sesongen, på bakgrunn av mye rart fra både Wayne Hennessey og Alex McCarthy, og mange har vært klare på at Speroni må tilbake mellom stengene. Det er ikke umulig at mannen får spille i kveldens kvartfinale i FA-cupen, men vi får nu se.

Uansett er det neppe noen som har noe imot at en av våre mest populære spillere gjennom tidene nå får fortsette i Crystal Palace. Det er vel ikke utenkelig at det ligger noe treneransvar hos han i fremtiden også?

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021
15. september 2021