30. mars 2016

Ny spiss kjøpt

23 år gamle Freddie Ladapo har levert varene som spiss for Margate i National League South, og en rekke klubber har hatt speidere på plass for å se om han er en å satse på. Palace har også hatt Ladapo på prøvespill, og spissen scoret blant annet et hattrick mot Watford for vårt U21-lag. Hvorvidt den unge mannen er den ny Jamie Vardy eller Ian Wright gjenstår selvsagt å se, men det er uansett morsomt at vi tar sjansen på spillere fra lavere nivå. Ladapo har tidligere vært i Colchester, der han ikke slo til, samt Grays.

Siden han er 23 år og vår Premier League-tropp ikke kan suppleres, vil vi tidligst få stifte bekjenskap med Freddie Ladapo neste sesong. Han har i første omgang signert en avtale frem til 2018 for en ukjent sum.

Et knippe mål av Ladapo er å se på Youtube-snutten nedenfor: