19. mars 2016

Endelig møte med Burton Albion?

Burton Albion vant i dag hele 4-0 på bortebane mot en av sine rivaler, Port Vale. Med det holder Nigel Cloughs menn stø kurs mot opprykk fra League One, til tross for at de mistet manager Jimmy Floyd Hasselbaink til QPR før jul. Hele seks poengs luke har The Brewers på toppen av tabellen, der Wigan ligger som nummer to.

Grunnen til den lille oppdateringen fra toppen av League One, er selvsagt den deprimerende formen til Palace. Dagens tap for Leicester viste mye av hvorfor revene leder Premier League, mens vi har gått fra toppen til bunnen i løpet av tre måneder. Vår motstander er gode foran begge mål, vi er for dårlige. Leicester har en enkel oppskrift, som de holder seg til, mens vi for tiden ikke ser ut til å ha noen som helst oppskrift. Dessverre har Palace stø kurs for nedrykk, selv om vi riktignok fortsatt har noen poeng å gå på. Lagene rundt oss klarer å vinne noen kamper, det gjør ikke vi.

Skulle både vi og Burton fortsette trenden, så kan det gå mot et første møte mellom klubbene noensinne. Yohan Cabaye kan ta veien fra å spille med Zlatan i 2015 til å spille mot Stuart Beavon (Didcot Towns storscorer fra ti år tilbake!) i 2016.

Det er ikke lett å være optimistisk om dagen… Up the Eagles og heia Burton!