9. mars 2016

Bli med på Supportercupen 2016!

Lei av de dårlige Palace-resultatene? Lyst til å løse keeperproblemene? Bedre touch enn Campbell? Alt dette kan du gjøre noe med! Nei, selvsagt kan du ikke bli Premier League-spiller, overgangsvinduet er stengt… men supporterklubben skal som vanlig delta i Supporterunionens årlige Supportercup!

Årets utgave går av stabelen lørdag 4. juni og i år som i fjor avholdes turneringen på Nordre Åsen, anlegget til Skeid. De første kampene spilles klokka 09.00 og finalen går en gang på ettermiddagen (visstnok, vi har ingen erfaring med den kampen). CPSS stiller som alltid lag, og i år vil vi se DEG i rødt og blått! Vi er blant de klubbene som mener deltakelse er det viktigste, så om du har lite erfaring med ballsparking så er det hjertelig velkommen likevel. Det sosiale er i sentrum!

I år er Crystal Palace Supporters Scandinavia 25 år, noe vi vil markere samme dag som supportercupen! Årsmøtet vårt blir også avholdt 4. juni, så sett av dagen så fort som mulig, så får du sjansen til å treffe likesinnede og feire FA-cupseier(?), trygg plass i Premier League(?) eller drukne sorgene etter nedrykk(?)!

Du kan lese mer om årets turnering på Supporterunionens hjemmesider: http://www.supporterunionen.no/index.php/2014-07-22-19-15-13/aretsts-turnering

[contact-form-7 id=”2528″ title=”Supportercup”]