27. februar 2016

Skuffende tap… igjen

Det kommer nok en seier engang igjen. Sannsynligvis. Kanskje? Men det ble ikke i kveld heller. En liten uke etter imponerende seier borte mot høytflyvende Tottenham i cupen, klarer vi å få Tony Pulis’ WBA til å fremstå som et godt og angrepsvillig fotballag. I hvert fall i første omgang. 0-3 i sekken og man kan jo lure på hva Pardew sier før kampene… men et eller annet funket i pausesnakken og med Bolasie på banen i andreomgang var det et helt annet Palace-lag vi så.

Da Connor Wickham plukket opp ballen etter nøling fra Jonas Olsson og lekkert satte ballen i mål rett etter hvilen, ble optimismen så vidt tent. Kort tid etter skulle Palace hatt straffespark, da McAuley opplagt dytter Dann i ryggen på corner. Dommer Jon Moss hadde vel ikke sin beste dag på jobben, han heller. I en fartsfylt kamp kom Wickham igjen i fokus, da han klinket til med venstreslegga etter et frispark fra Mutch. Sjeldent vakker scoring og vi snuste på poeng. Dessverre ble det ingen flere mål, og det bør nevnes at også Bolasie skulle hatt straffe i løpet av omgangen.

Ti seriekamper uten seier nå og vi står med 3-4 tær i nedrykksstriden… På tirsdag skal vi møte Sunderland borte, en kamp som er uhyre viktig for begge lag!