21. februar 2016

Palace imponerer i FA-cupen

Av en eller annen grunn lykkes Palace bedre i cupen enn i ligaen for tiden. Både Stoke og Southampton har blitt sendt ut av FA-cupen og nå var det Tottenhams tur til å gi tapt for Pardews utvalgte. Selv om mange vel så for seg det ironiske i at Emmanuel Adebayor skulle sende gamleklubben ut av cupen, var det faktisk Martin Kelly som ble Palaces matchvinner. Backen fikk sjansen i Pape Souares karantenefravær og gjorde en god kamp, som ble kronet av en vakker scoring rett før pause. Wilfried Zaha lekte med Spurs-forsvaret innen han sendte ballen til en fremadstormende Kelly som smalt ballen opp i nettaket over keeper Vorm! Kellys første mål på over fire år og det første for Palace!

Tottenham hadde gode sjanser både før og etter målet, men Hennessey holdt igjen nullen i cupen og Palace er videre til kvartfinalen. Der vil Reading stå på motsatt banehalvdel, det første ikke-Premier League laget vi har trukket på lenge. Kampen går av stabelen fredag 11. mars!