5. januar 2016

Ung ving kjøpt fra non-league

Januars første signering er sikret. Det ble klart da unggutten Randell Williams skrev under på en kontrakt med Palace. Williams har vært tilknyttet Tottenhams ungdomsakademi tidligere, men da han ble funnet for lett der, gikk turen videre til non-league. Palace-speiderne ble oppmerksomme på vingen, og hentet han på prøvespill fra hans klubb Tower Hamlets. Alan Pardew lot seg imponere av det Williams viste for U21-laget og ville la han trene også med førstelaget. Det gikk veldig bra, noe som altså har ført til at han har skrevet under for Palace.

Randell beskriver seg selv som en ving med god fart og teknikk, som liker å utfordre backene. Kanskje ikke helt ulik Bolasie og Zaha? Vi får se...

Velkommen til klubben og lykke til!

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

15. september 2021
6. september 2021