3. januar 2016

Stygt tap for Chelsea

Dagens kamp mot Chelsea viste tydelig at vi er sårbare når vi mangler sentrale spillere. Med både Wickham og Bolasie ute med skade, samt Cabaye suspendert, ble Chelsea flere nummer for store for Palace. Vi åpnet riktignok kampen brukbart, blant annet med Lee i fint slag, men det lille som ble produsert av sjanser ga ikke tellende resultat. I stedet var det Chelsea som tok ledelsen ved Oscar etter en snau halvtime. Herfra og ut var det egentlig lite Palace maktet å presse den regjerende ligamesteren, og da Willian og Costa scoret hvert sitt mål i løpet av få minutter midt i andre omgang, var kampen avgjort.

0-3 er ille, men det skal sies at Chelsea viste hva som bor i laget. Dog er det skuffende med så mange dårlige involveringer av flere spillere. Innleggene i dag var stort sett håpløse og de avslutningene vi hadde satte aldri Courtois på prøve. Om ikke annet så gir kampen en pekepinn om hvor stallen kan behøve forsterkninger.

Om det var klasseforskjell på banen, så var det også det på tribunen, i Palaces favør. Mot slutten av kampen så runget Palace-sanger fra supporterne, selv på 0-3. Størst applaus fikk nok Johnny Williams, som fikk med seg et drøyt kvarter, etter å ha blitt hentet tilbake fra Nottingham Forest.