16. januar 2016

Forsmedelig tap på Etihad

Vår målløse fremferd i Premier League fortsatte på Etihad, selv om det burde snudd helt i starten av kampen. Connor Wickham la et strøkent innlegg til Damien Delaney, som dessverre headet ballen enkelt på Joe Hart. Her burde det stått 0-1, men i stedet var det etter hvert Manchester City som fikk ballen i nettet. To ganger ble det mål i første omgang, og på det første målet, var det igjen Wayne Hennessey som fikk mest oppmerksomhet etter baklengsmål. Fabian Delph sendte avgårde et brukbart langskudd, men ikke bedre enn at det skulle være mulig å avverge. Ballen glapp likevel under Hennesseys utstrekte hender og vi kunne konstatere at Palace har et keeperproblem.

Alt i alt gjorde Palace en noe bedre kamp enn mot Aston Villa, men mot en langt bedre motstander, som dessuten var svært effektive. Det ble 4-0 til hjemmelaget, kanskje noe flatterende, men at vi har utfordringer peker uansett resultatet på.

Det får være alt vi ofrer på denne kampen…