31. januar 2016

Avansement og tøff trekning

Palace leverte en god innsats i FA-cupens fjerde runde, da Stoke ble beseiret på Selhurst Park. Wilfried Zaha satte også denne gangen ballen i nota, etter lekent forspill og en elegant avslutning under keeper da et drøyt kvarter var spilt. Stoke var farlige i andre omgang, men det ble med noen halvsjanser og Palace klarte omsider å holde nullen igjen.

Belønningen for seieren er en knalltøff trekning, da Tottenham er neste motstander, og det skjer på White Hart Lane! Vi har tapt to ganger for Spurs denne sesongen, og vår neste hindring på veien mot Wembley er inne i en meget god sesong. De har et spennende lag på gang med flere unggutter og ikke minst Harry Kane på topp. Men cup er cup, ballen er rund, stafett er stafett, osv… Kampen skal spilles og så vidt jeg vet skal Emmanuel Adebayor være klarert for spill, selv om Tottenham visstnok fortsatt betaler togoleseren etter at han forlot dem i september. Så det står kanskje skrevet i stjernene at Adebayor senker gamleklubben?

Det er i hvert fall lov å håpe…