17. november 2015

Investeringsrykter skyter fart

Det har i lang tid versert spekulasjoner om at amerikaneren Josh Harris skal være interessert i å knytte Palace til sitt sportsimperium. Harris eier allerede NBA-laget Philadelphia 76ers og NHL-laget New Jersey Devils.

At det er kontakt mellom Palace-styret, ved Steve Parish, og Harris, samt amerikanerens kompanjong David Blixen, bekreftes av Parish selv. Vår styreformann har dessuten nylig blitt avbildet sammen med Harris under en 76ers-kamp. Så vidt vi vet dreier det seg ikke om at amerikanerne skal overta Palace, snarere at de investerer i klubben og at Parish fortsatt vil være daglig leder. Det er uvisst om alle i CPFC2010 fortsatt vil være en del av Palace-styret, eller om de to mest “anonyme” deltakerne, Long og Hosking, vil tre ut. En mulig løsning er en lik fordeling av aksjer mellom alle seks.

Spennende tider, selv om mange nok er skeptiske til å ha amerikanske eiere. Hva mener du?