25. november 2015

Dagens rykter

Overgangsvinduet åpner igjen om en drøy måned, og rykter florerer både for Palace og for alle andre klubber. Mange spillere skal visstnok bytte klubb opptil flere ganger i januar… men det er jo for så vidt artig å følge med på for siden å se hva som viser seg å ha hold i virkeligheten.

Dagens rykter er blant annet at vi er ute etter Peterboroughs målfarlige midtbanespiller Erhun Oztumer. 24 år gamle Oztumer er oppe i fire mål denne sesongen og scoret i omtrent to av tre kamper for sin forrige klubb Dulwich Hamlet. Summen som nevnes er på £500.000

Vi har tre keepere i troppen i dag, men likefullt skal Pardew være interessert i Burnleys solide sisteskanse og kaptein Tom Heaton. Heaton er 29 år og var engang som ungt keepertalent i Manchester United, og har vært i troppen til England ved flere anledninger. Everton er også interessert.

At vi har bruk for en spiss, er vel de aller fleste enige om, og det har lenge vært spekulert i om vi skal være ute etter Islam Slimani. Algireren har scoret 7 mål på de første ti kampene til Sporting Lisboa denne sesongen og skal etter sigende koste £14 millioner.

Også Oostendes ivorianske spiss Cyriac Gohi Bi skal være en interessant mann for Palace. Cyriac har puttet 10 mål på 16 kamper denne sesongen, etter å ha blitt kjøpt fra mer meritterte Anderlecht i sommer. Cyriac er 25 år, og i tillegg til Palace, skal også West Ham være interesserte.

Vel, time will show…