24. oktober 2015

Tap mot Leicester

Etter et par sterke seire, er vi nede på jorden igjen. Tap hjemme mot West Ham forrige helg ble fulgt av et tap borte mot Leicester i ettermiddag. Stallens manglende dybde har kanskje begynt å vise seg, ikke minst på spissplass, der vi savner en goalgetter. Ikke underlig at mange derfor ergrer seg over salget av Glenn Murray.

Det var dog vår egen Brede Hangeland som var dagens syndebukk. Han slo en fæl tversoverpasning som ble snappet opp av Leicester og Jamie Vardy gjorde som han pleier: satte ballen i mål. 1-0 til hjemmelaget. Det ble aldri det helt store comebacket fra Pardews menn etter dette, selv om vi hadde to situasjoner som kunne ledet til straffe. Først får Wilfried Zaha gult kort for filming etter å ha blitt felt. Liten tvil om at Zaha faller lett, men det var definitivt kontakt... Den andre situasjonen kommer etter et oppspill, der ballen spretter i Leicesters 16-meter og opp i armen til en av hjemmelagets spillere. Min mening: Soleklar straffe! Alternativet er å tillate bruk av hendene!

Men til syvende og sist er det ikke helt den samme spruten over laget som i tidligere kamper, og vi trenger et løft snarest. Kanskje kommer det når (hvis) Chamakh og Wickham er tilbake?

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021
15. september 2021