24. september 2015

Palace videre i Capital One cup

Med en Dwight Gayle i sedvanlig ligacupform, ble klovnene fra Charlton et par nummer for små da de besøkte Selhurst Park onsdag kveld. Det var riktignok Frazier Campbell som åpnet scoringsballet for Palace, et mål vi måtte vente til andreomgang med å få. Palace ble siden tildelt et noe billig straffespark som Gayle sikkert scoret på og selv om Charlton fikk satt inn et mål etter dødball så ble det ikke skikkelig spenning i kampen. Det sørget dommer og Gayle for, da Palace igjen fikk et tvilsomt straffespark, noe som førte til at bortelagets Alou Diarra ble utvist. Gayle scoret også på denne straffen og samme mann sørget med en heading for at det endte 4-1 til hjemmelaget – sør-Londons stolthet!

Trekningen ble foretatt samme kveld, og vi kan vel ikke si at den kunne vært verre, ettersom vi i neste runde må reise til Etihad Stadium og møte Manchester City. Det blir tøft, men vi får tro (eller var det håpe) at City prioriterer annet enn Capital One cup…