10. september 2015

Jonathan Williams utlånt igjen

Jonny Williams, også kjent som Joniesta, har hatt en lang rekke skader i løpet av sin tid som profesjonell fotballspiller, og dermed har det blitt flere utlån fra Palace. Ikke minst et par gode perioder i Ipswich. Denne sesongen er første gang Joniesta er så gammel at han har måttet bli inkludert i 25-mannstroppen til Palace for å spille i Premier League. Som mange har fått med seg, ble han ikke inkludert i Palaces tropp. Derfor er det på ingen måte overraskende at han nå er utlånt til en Championship-klubb, nærmere bestemt Nottingham Forest!

På City Ground blir han gjenforent med vår gamle venn Dougie Freedman og hans assistent Lennie Lawrence. Dougie ga i sin tid Williams sjansen på laget til Palace, noe Joniesta også verdsetter og som sikkert har spilt inn i avgjørelsen om å flytte til Nottingham for en periode.

Vi er mange som fortsatt lever i håpet om at den walisiske midtbanemagikeren en vakker dag blir fullstendig skadefri og blir å finne på førstelaget til Palace. Men håp og tro er to forskjellige ting...

Lykke til, Joniesta, kom tilbake enda bedre!

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

15. september 2021
6. september 2021