10. september 2015

Jonathan Williams utlånt igjen

Jonny Williams, også kjent som Joniesta, har hatt en lang rekke skader i løpet av sin tid som profesjonell fotballspiller, og dermed har det blitt flere utlån fra Palace. Ikke minst et par gode perioder i Ipswich. Denne sesongen er første gang Joniesta er så gammel at han har måttet bli inkludert i 25-mannstroppen til Palace for å spille i Premier League. Som mange har fått med seg, ble han ikke inkludert i Palaces tropp. Derfor er det på ingen måte overraskende at han nå er utlånt til en Championship-klubb, nærmere bestemt Nottingham Forest!

På City Ground blir han gjenforent med vår gamle venn Dougie Freedman og hans assistent Lennie Lawrence. Dougie ga i sin tid Williams sjansen på laget til Palace, noe Joniesta også verdsetter og som sikkert har spilt inn i avgjørelsen om å flytte til Nottingham for en periode.

Vi er mange som fortsatt lever i håpet om at den walisiske midtbanemagikeren en vakker dag blir fullstendig skadefri og blir å finne på førstelaget til Palace. Men håp og tro er to forskjellige ting…

Lykke til, Joniesta, kom tilbake enda bedre!