1. september 2015

Glenn Murray solgt!

Ryktene om Glenn "FFS" Murray og et eventuelt salg har versert i hele sommer, ikke minst etter at Palace kjøpte Connor Wickham. Nå er det omsider offisielt: Glenn Murray er solgt til nyopprykkede Bournemouth!

Prisen skal ligge på et sted mellom £4mill-£5mill, og er vel en sum vi må si oss godt fornøyd med for en (nesten) 32 år gammel spiss vi hentet gratis i sin tid! Undertegnede er Murray-fan på min hals, og jeg vil alltid huske han for de mange målene han har bøttet inn for oss, men det er lite trolig at han vil være førstevalg på topp i tiden fremover. Da er det antakelig ingen dum idé å innkassere en pen sum for spissen.

Murray scoret pene 44 mål på 112 liga kamper for Palace etter at han ble hentet gratis fra Brighton.

Takk for alle målene, takk for et uvurderlig bidrag til opprykk og lykke til i fremtiden, Glenn!

(men ikke sett inn mål mot oss...)

Skrevet av christian
Nettredaktør

Nyheter fra CPSN

13. desember 2021
12. november 2021
29. oktober 2021
15. september 2021