26. september 2015

Bolasie skriver ny kontrakt!

I sommer gikk det spekulasjoner om at Yannick Bolasie var ønsket av Tottenham og skyhøye priser ble nevnt. Ingenting hendte – heldigvis – og i dag kom en hyggelig nyhet om at den populære kongoleseren har skrevet under en forlenget kontrakt med Palace! Pardew beskriver vingen således:

Han er ikke bare en spennende fyr som fansen elsker, han er en flott person og en herlig karakter. Uberørt av berømmelsen og suksessen han har hatt.

Bolasie kom til Palace fra Bristol City for det som best kan beskrives som en håndfull knapper og et par frimerker, sammenlignet med mye annet rart som koster penger i engelsk fotball. Han ble den første Palace-spiller til å score hattrick på øverste nivå, da han satte inn tre mål mot Sunderland i vår. Den nye kontrakten hans er på tre og et halvt år!