13. september 2015

Bittert tap mot serielederen

Til tross for at Palace i store deler av lørdagens toppkamp var på høyde med Premier Leagues suverene lag, Manchester City, holdt det ikke helt inn. Citys innbytter Kelechi Iheanacho var på plass og fikk tuppet inn ballen etter at Alex McCarthy måtte gi retur på et skudd fra Nasri. Verken Brede Hangeland eller Scott Dann, som begge spilte en stor kamp ellers, var på allerten i situasjonen som avgjorde kampen. Det er vel forskjellen på en gullfavoritt og Palace?

I første omgang var Palace mye med og produserte brukbare sjanser, dog uten å sette Joe Hart på store prøver. Omgangen var ellers preget av et par stygge taklinger, der Dann meide ned Kun Aguero, som måtte gå av banen med kneskade. Yaya Touré satte inn en vel så stygg “takling” på McArthur, som heldigvis slapp unna uten skade. Palace ble etter min mening snytt for straffespark i situasjonen like innen Dann pådro seg gult kort, da Yohan Cabaye ble hektet av Fernandinho i feltet.

Kampens største sjanse var det bortelaget som stod for, da Jesus Navas dro seg rundt McCarthy på en kontring, men på utrolig vis klarte å sette ballen utenfor det åpne målet. Likevel endte det altså med tre poeng til bortelaget, som nå er oppe i 15 av 15 poeng og 11-0 i målprotokollen. Ingen skam for Palace å tape, med andre ord, men utrolig bittert!