1. august 2015

Uavgjort i generalprøven

Crystal Palace FC var i dag borte mot Fulham FC. Denne kampen ble sett på som en generalprøve for begge lag, og var ventet å gi en del svar på hva som venter lagene når serien starter.

Crystal Palace sitt lag i dag: Hennessey; Ward, Dann, Delaney, Souare; Jedinak, McArthur; Puncheon, Cabaye, Lee; Murray. Innbyttere: McCarthy, Kelly, Hangeland, Ledley, Mutch, Zaha, Gayle, Campbell.

Yannick Bolasie var usikker før kampen, og fikk heller ikke spille. Han regnes med å være klar til seriestart. For mange var det overraskende at Julian Speroni ikke var med i troppen, men han har fått en liten skade i hånden.

Palace spilte også mot Bromley på tordag, og skal møte Dagenham & Redbridge på mandag. Keith Millen har uttalt at de som spiller de kampene var mindre aktuelle for kampen mot Fulham.

Ben Pringle førte Fulham i ledelsen etter seks minutter. Palace hadde ikke den beste omgangen, og når Fulham leder 1-0 til pause så var det fortjent. Cabaye fikk en liten skade i høyre lår tidlig, men spilte likevel ut omgangen. I andre omgang kom Zaha, Ledley og Mutch på for Cabaye, Jedinak og Lee. Dette hevet laget betraktelig.

Palace åpnet andre omgang friskt, og det tok ikke lang tid før Souare satte inn 1-1. I resten av omgangen styrte Palace spillet, med en Zaha i toppform. Hangeland ble byttet inn for Delaney rett etter utligningen og gjorde en god figur, selv om han ble løpt fra en gang, uten at Fulham klarte å utnytte dette.

Kampen endte 1-1, og  Pardew har helt klart fått flere svar foran seriestarten. Palace må ha godt vingspill om de skal spille slik de gjør nå, og i dag var savnet etter Bolasie og Zaha stort i første omgang.