1. august 2015

Problemer med innlogging?

Etter at vi har gått over til et nytt system her på crystalpalace.no, har det dessverre vært mange som har hatt problemer med innlogging. Først vil jeg understreke at alle som har hatt brukerkonto på den gamle siden MÅ velge å få tilsendt et nytt passord. Det er ikke mulig å logge inn med passordet dere brukte tidligere. Gå til siden for å nullstille passord og velg å få passord tilsendt så får dere tilsendt en epost med videre instruksjoner.

Dersom prosessen går smertefritt, logger dere inn og kan velge et nytt passord. På generelt grunnlag oppfordrer jeg dere til å velge et passord som er vanskelig å gjette, det gjelder for all datavirksomhet.

Om dere får feilmeldinger under prosessen, kan dere forsøke et par ting; forsøk fra en pc, telefon eller nettbrett dere ikke var logget på den gamle siden; slette informasjonskapsler (cookies) samt hurtigbuffer (cache) i nettleseren deres – se her: https://support.google.com/mail/answer/32050?hl=en&from=8840&rd=1. Dersom du ikke vet hvordan dette gjøres eller ingenting fungerer, så må du kontakte meg på christian@crystalpalace.no, så skal jeg hjelpe til!

Jeg beklager ulempene, men er sikker på at når vi får løst problemene, så vil Nye Crystalpalace.no by på en langt bedre opplevelse enn vi har kunnet tilby tidligere!