10. august 2015

Palace U21 åpnet med uavgjort

Utviklingslaget vårt startet ligasesongen i formiddag, “hjemme” mot Hull. Hjemmekampen ble spilt på KNK Stadium, som er banen til Tooting and Mitcham. Palace stilte med flere interessante navn, Adlene Guedioura og nyinnkjøpte Bakary Sako var begge med fra start. Det samme var Wayne Hennessey, samt ungguttene Sullay Kaikai og Christian Scales.

Det var likevel Hull som tok ledelsen, gjennom Taylor Tombides, som satte ballen i mål alene med Hennessey. 1-0 stod seg til pause. Etter hvilen kom etter hvert utligningen. Sako ble felt på hjørnet av 16-meteren, og Kaikai skrudde frisparket rundt muren og ned i nærmeste hjørne. Nordmannen Andreas Breimyr spilte den siste halvtimen, i en kamp som ikke inneholdt flere mål.

Palace XI: Hennessey; Gray (Andrews, 69), Collins, Croll, Scales; Allassani, Guedioura (Breimyr, 62), Dymond, Kaikai; Sako (Johnson, 62), Bissaka.
Subs: Perntreou, Coker.

Les mer på hjemmesiden til Palace: http://www.cpfc.co.uk/news/article/read-the-report-of-crystal-palaces-development-sides-home-draw-with-hull-city-2608658.aspx#QhkjBDoBMIXOjzAI.99