22. august 2015

Hjemmeseier mot Villa!

Palace tok årets første hjemmeseier, med 2-1 mot Aston Villa! Førsteomgangen var jevn og tett, og Villa hadde den største sjansen, da Agbonlahor var alene med McCarthy, som mesterlig parerte med beina.

Andreomgangen startet med et friskt Palace, som hadde byttet ut Zaha og Murray til fordel for Mutch og Gayle. Sistnevnte fyrte avgårde et skudd som gikk via

mcarthur
Offside på McArthur?

McArthur og i mål, men som minutter senere ble annulert. Dommeren hadde da konferert med assistenten sin og funnet ut at skotten stod i offside… vel vel.

Men Palace tok likevel ledelsen i det 71. minutt, gjennom Scott Dann! Dann raget høyest på corneren fra Puncheon og 1-0 til hjemmelaget! Det tok likevel bare fem minutter før vi kom ned på jorda igjen. Villa hadde satt innpå lynvingen Adama Traore som passerte Puncheon enkelt og sendte et hardt innlegg langs bakken som Pape Souaré var uheldig og styrte inn i mål. Vårt andre selvmål på to kamper og 1-1.

Det skulle likevel bli våre helter som jublet til sist, etter at debutanten Bakary Sako satte inn 2-1 få minutter før full tid. Scott Dann bidro med den målgivende pasningen, etter å ha snappet en svak avlevering i Villas bakre rekker. Sakos giftige venstrefot vridde ballen rundt Guzan og Palace holdt greit på ledelsen i kampens overtidsminutter!

Herlig med 6 poeng etter tre kamper, ikke minst da våre neste motstandere i Premier League heter Chelsea og Manchester City…