29. august 2015

Fantastisk seier på Stamford Bridge!

Chelsea 1, Crystal Palace 2. Smak på den! En utrolig ettermiddag for alle oss Palace-supportere! Det er lov å feire litt ekstra i kveld, folkens!

Palace spilte en god førsteomgang, og lot ikke storfavoritten – den regjerende ligamesteren – få dominere og komme til de helt store sjansene. Faktisk var det Palace som hadde omgangens største sjanse, da Yohan Cabaye burde satt ballen i nettet fra 15 meter. 0-0 til pause og de fleste ventet vel et stormløp mot Alex McCarthy i Palace-buret i andre omgang.

Stormløp ble det aldri, men hjemmelaget hadde en god periode med press mot Palace-målet. Og hva var vel mer naturlig enn at Palace da tok ledelsen, gjennom vår nye favoritt Bakary Sako. Pape Souaré og Bolasie stod for forarbeidet.

Pardew kommer atter seirende ut av et møte med Mourinho!
Pardew er den første manageren som vinner tre kamper mot Mourinho!

De fleste fryktet vel det verste da Falcao utlignet for Chelsea 11 minutter før slutt, men utrolig nok var det Joel Ward som stod på rett sted til rett tid to minutter senere. Bolasie slo innlegget til Sako, som la ballen ut til høyrebacken(!) vår som stupheadet ballen i nettet!

Kampen ebbet ut uten at Chelsea klarte å produsere det helt store, og sensasjonen var et faktum! Mourinhos andre hjemmetap gjennom tidene som Chelsea-manager (og Connor Wickham har spilt i begge kampene!)!

Nå er det landskamppause og vi har allerede sikret oss 9 poeng, etter kun 4 kamper. Neste Palace-kamp er toppoppgjøret(!) mot Manchester City 12. september.