10. juli 2015

Yohan Cabaye til Palace!

Crystal Palace FC har i dag annonsert at de har signert Yohan Cabaye på en treårskontrakt. 29-åringen kommer på en ny overgangsrekord for klubben. Dette skal være £10 millioner nå, med £2,8 millioner ekstra på sikt om Cabaye spiller og leverer. Rapportene sier Cabaye får fra £80.000 til £100.000 i uken.

Cabaye skal ha hatt tilbud fra klubber i flere land, og sa nylig nei til en potensiell overgang til Atletico Madrid. Cabaye uttalte til Palace sin offisielle nettside: “I can’t wait to focus on my new team, a new season and my new life. I wanted to come and play for Palace because there are some really strong players here. They finished very well last season and I think they can compete to get into the top eight.”

Han laget 18 mål på 93 kamper for Pardew og Newcastle sist han var i Premier League, før han signerte for PSG i januar 2014. Han håper nå å spille seg inn igjen på det franske landslaget etter en tøff avslutning på sesongen i Frankrike.

Klubben annonserte i dag også at Mansion Group er den nye offisielle hovedsponsoren til klubben. Mansion driver med online gambling, og har poker og casino på nett. De vil ha logoen sin på draktene neste sesong. Dette fremkommer også på bildet av Yohan Cabaye som følger med denne artikkelen.