13. juli 2015

Scott Dann forlenger kontrakten

Scott Dann har i dag signert en femårskontrakt med Crystal Palace.

Han ble kåret til årets spiller i sesongen 2014/15 og mange klubber har vært ute etter signaturen til 28-åringen. Everton kom med et bud på £8 millioner på den Liverpool-fødte midtstopperen før helgen, og det var da ryktene kom om at Palace tilbød Dann en ny kontrakt. Denne sies å være på £65k i uken, og Dann virker også å være svært fornøyd både på dagens bilder og sitater.

I’m over the moon to sign a new deal and I’m looking forward to my future here. We’re all going in the right direction and hopefully we can build on last year’s position. There was some interest from other clubs over the summer so I spoke to the chairman and the manager about their plans for the future, and after hearing what they had to say, and with all the other lads signing, I knew I was at the right club so I wanted to commit my future to Palace and aim for a top eight finish this season.”

Mange har utpekt Dann, McArthur og Puncheon som de store profilene fra fjorårets sesong og som lagets ryggrad. Da er det heller ikke overraskende at klubben har vært ivrig på å sikre seg deres tjenester videre. Så blir det spennende å se om man klarer å hente tre nye spillere i tillegg til Cabaye, som Parish og Pardew sikter på.